Kerstlunch op school 2020

Afgelopen woensdag moesten de scholen weer dicht vanwege de stijgende corona-cijfers. Hierdoor ging op de meeste scholen het kerstdiner niet door. Sommige scholen hebben het diner snel veranderd naar een kerstlunch op dinsdag. Dat betekende dus dat de meeste glutenvrije ouders in no-time een lekkere lunch voor hun kinderen moesten verzorgen…

Onderstaande ouders is dat heel goed gelukt!

Kerstlunch van Lisanne

“Alles ongeveer soort gelijk gehaald als de andere kinderen ook krijgen. Maar dan glutenvrij.
Verpakte hapjes zijn:
Boterham, soepstengels, toast, krentenbroodje en kerstkransje”

Kerstlunch van Joyce

Kerstlunch van Dara

“Ivm de corona maatregelen heeft dochterlief morgen al de kerstlunch ipv donderdag.. Een glutenvrij feestje gemaakt “

Deze trommel in gekocht bij de Wibra.

Kerstlunch van Sonja

“Vandaag de kerstlunch op school gehad. Hoewel dit jaar alle traktaties voorverpakt moesten zijn, werd de lunch wel door school georganiseerd. Even maakte ik me best wel zorgen. Maar dat bleek helemaal niet nodig. Ik hoefde NIETS te regelen. Werkelijk voor elk broodje, cake-je, cracker en donut was een glutenvrij alternatief gehaald en ook op het beleg was goed gelet of het glutenvrij was en voor de zekerheid waren merken gekocht waarvan ze zeker wisten dat mijn dochter het mocht. Ik had van tevoren een hele lijst van de juf gehad. Alles werd op een apart dienblad in aparte bakjes aan haar gegeven. M’n dochter heeft genoten en kwam met een stralend toetje naar buiten. Fijne afsluiting van een bijzonder jaar op een onverwacht moment.”


Wil je meer inspiratie? Kijk eens bij mijn verzamelbericht Kerstbuffet op school, hoe doe je dat met een glutenvrij kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *