Pizzeria’s met glutenvrije pizza’s

Sinds ik de glutenvrije pizza’s van Restaurant Pompei heb ontdekt, maak ik haast nooit meer zelf pizza. Maar helaas bezorgen zij alleen in Amersfoort.

In deze lijst (plus kaart!) vind je andere pizzeria’s in Nederland die glutenvrije pizza verkopen.

Al deze accommodaties vind je ook op de kaart met glutenvrije pizza
Op mijn website staan een aantal van dat soort glutenvrije kaarten bijvoorbeeld met ijsjes, kibbeling en winkels en restaurants die volledig glutenvrij zijn. Je vindt ze in mijn blog Glutenvrije kaarten.

LET OP: Onderstaande restaurants vond ik via websites en social media. Kijk zelfs of je de pizza vertrouwt en of hij nog wel open is. Vraag na, kom voor jezelf op, stel open vragen. En vertrouw volledig op je onderbuikgevoel.

Heb je aanvullingen? Ik hoor ze graag!

In het hele land

  • Domino’s. Of dit echt veilig is, is afhankelijk per vestiging. Even navragen dus!
  • New York pizza. Of dit echt veilig is, is afhankelijk per vestiging. Even navragen dus!
Groningen
Friesland
Drenthe
Noord-Holland
Flevoland
Overijssel
Gelderland
Utrecht
Zuid-Holland
Zeeland
Noord-Brabant
Limburg

Canadian Cornerin in Brunssum

10 gedachten over “Pizzeria’s met glutenvrije pizza’s

    • Dank je wel, ik zet het er bij. Ben ik wel benieuwd in hoeverre kans op kruisbesmetting: In alle keukens waar ook gluten worden verwerkt, is kruisbesmetting mogelijk. Ook thuis. Meestal vind ik het alleen maar fijn als een restaurant zegt dat er kans op kruisbesmetting is, dan weten ze waar ze mee bezig zijn.

  1. Bella Italia Assen bakken bodem in zelfde oven zonder alu schaal eronder. Is dus iets meer dan kruisbestuiving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *