Poep- en buikpijndagboek

Buikpijn is het vaakst voorkomende symptoom van coeliakie. Het is ook 1 van de klachten die soms blijft na je al een tijd glutenvrij eet. Soms komt dat door obstipatie (mede vanwege te weinig vezels in glutenvrije voeding), soms komt dat door iets anders. Een van de dingen om er achter te komen is het bijhouden van een poep- en buikpijndagboek.

Gisteren had Mirthe een afspraak bij haar kinderarts van het WKZ.
Mirthe heeft al een tijdje last van buikpijn, vooral ’s avonds als ze net in bed ligt. Volgens de arts kan dit meerdere oorzaken hebben, waaronder obstipatie.

Om meer inzicht te krijgen in haar poep-gedrag en buikpijn, moeten we dit 2 weken bij houden. Ik ging ik op internet op zoek naar een poepdagboek. Maar ik kon geen geschikt format vinden. Daarom maakte ik er zelf 1.

Hier vind je de pdf:

poep-en-pijndagboek

Wil jij de Exel versie om zelf aan te passen? Stuur mij even een berichtje, dan mail ik h’m naar je toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *